Soul Realignment Akashakrönikan soul realignment

 " Susannes Soul Realignment behandling plockar fram blockeringar som hindrar oss att vara den person vi vill vara. Jag kände mig trygg trots att det kom fram saker som blockerat mig och hindrat mig i min utv. Sessionen innebär utan tvekan en förändring och nystart i livet där man kan ta bort allt gammalt som stör och utvecklas till min full potential. jag kan inte annat än att varmt rekommendera behandlingen. Susanne har en imponerande kunskap." 

Peter Carlsson
Proffesionell tarotläggare Advanced Soul Realignment®  Alla tjänster sker via telefon! Samtalet spelas in så du även kan lyssna på det i efterhand.  Session 1 eller 2 rekommenderas som första läsning. För bokning följ anvisningarna nedan när du mejlar mig,

 1  Soul Realignment® Själsprofilsläsning 

 Du får reda på vem du är som ursprungs själ, vilka som är dina gåvor i livet, samt vilket energikvalitet som utgör största delen av din själ och själs specialisering i detta liv. Samt en rensning av tidigare blockeringar Det skapar en klarhet av vilka som är dina gåvor i livet. Du får reda på vad du kan göra för att leva utifrån ditt sanna jag. Du får syn på blockeringar och begränsningar som hindrat dig i livet. Allt för att skapa klarhet.
Genom klarheten så skapas transformation på djup nivå.
Du får praktiska råd hur du ska göra för att leva utifrån just din unika själ.
Jag lägger upp en transformation och rensning i din Akashakrönika. Givetvis bestämmer du själv om du vill ta emot den förändring det innebär.
 Efter sessionen får du ett mejl med vårt inspelade samtal så du kan lyssna på igen, du får information vad du själv kan göra för att fortsätta transformationen och en guidad transformation som du fortsätter med hemma. Hela den här processen tar ca 28 dagar, ett månvarv i ditt liv och för ditt liv.

 Extra bonus i tjänsten: 3 veckor efter sessionen så ingår ett kortare uppföljninsgssamtal max 20  min som du själv ser till att boka. Denna tjänst erbjuds som tidigast 3 veckor efter sessionen och som längst 8 veckor efter sessionen.

Detta ingår:  ca 60 minuter tfn samtal, Full energirening och återställning av din själs struktur. Praktiska och coachande råd, 21 dagars transformation för dig att fortsätta jobba med samt inspelning av sessionen.
Pris:  4200kr


2 Själsprofilsläsning 

 Här får du reda på din ursprungssjäl samt vilket energicenter som är din vibration.   Denna läsning ger dig förståelse för hur du ska leva mer autentiskt som den du är. Denna tjänst är för dig som är nyfiken på vem du är som ursprungssjäl och vill ha det lite billigare och inte ha en rensning av tidigare blockeringar som ingår i Session 1.
 Pris: 1990 kr AVANCERADE LÄSNINGAR FÖR DIG SOM VILL FORTSÄTTA ARBETA MED DIN SJÄL

 
3 Guider och ditt livstema

  Här får du reda på vilket som är ditt unika livstema samt budskap från dina guider.   Den kunskapen hjälper dig framåt i livet. Du får reda på vilka som är dina andliga guider och på vilket sätt de stöttar dig på livets väg. Guider kommer med personliga meddelanden till dig.  
Obs Denna kräver en tidigare session av 1 eller session 2.  
Pris : 1990 kr

4 (1 +3 i  paket)

 Här får du hela Soul Realignment 1 samt 3 i paketpris  Då ingår rensning, vem du är som själ, livstema samt dina guider. 3 samtal  (värde 6190:-)
Pris:  5990 kr 

5 Långsiktig förändring /fullbokad för tillfället.

  För dig som verkligen vill ha en långvarig förändring i livet och stöd på vägen. 3 månaders andliga guider coaching program.  Denna tjänst innehåller även SR 1 samt 3 Allt för att du ska komma vidare i livet. Det kan handla om självkänsla, relationer , arbete mm Dina guider hjälper dig och är de som vägleder dig framåt mot dina önskemål.  
Pris: 14 000  kr  

6 Energicenter läsning 

 Här får du reda på alla dina 8 center och hur det ser ut för dig just i dag.  Detta ger dig klarhet i om du jobbar för hårt eller för litet i något energicenter. Vi samtalar också om hur du kan göra för att kunna leva utifrån dina energicenter. Lever du utifrån dina gåvor fullt ut så skapas överflöd automatiskt. Dina energicenter är vem du är och vilka gåvor du har i livet.  Denna tjänst kan vara återkommande för att se så du hamnar i balans.  
Obs Denna kräver en tidigare session av 1 eller session 2  
Pris: 1990 kr

 7 Manifesting Blueprint


 Vill du skapa något nytt i livet, men du når inte riktigt fram? Denna läsning innehåller ett stort värde som du har användning av i allt du önskar attrahera in i livet. Genom Manifesting Blueprint så får du kunskap av ditt unika sätt att skifta in i rätt vibration för att på så sätt attrahera in det du önskar i livet.
Genom att gå in i din Akashakrönika så får jag tillgång till din själs struktur vilket gör det lättare för dig att förstå hur du attraherar in överflöd i livet. Denna läsning passar alla som har mål i livet, det kan handla om ex få igång ditt företag, attrahera in kärleken, byta bostad, byta karriär mm
 Du kommer få reda på ditt unika Manifesting blueprint samt hur du ligger i linje med den idag och vägledning om vad du kan göra för att hamna i rätt linje för dig i det mål du satt upp.  
 Pris: 2500 kr
 


 

 
Viktigt
vid bokning av tjänster så behöver jag först se om jag får tillgång till din Akashakrönika. Jag behöver då :
 
Din födelseort.  Ditt fullständiga namn vid födseln  Födelseår, månad och dag samt  vilken tjänst du vill boka  

 Jag kopplar då upp mig till ditt Akashabibliotek för att se om din själsinformation finns tillgänglig  
Därefter får du vidare information om betalning och tid för telefonsamtal.

Efter betalning börjar jag arbeta med din själs läsning vilket innebär att det då inte går att ångra köpet.
ps.. du hittar mejl för bokning nedan.

 Om- och avbokning  Du har rätt att avboka din tjänst innan du har betalat. Så snart du betalat för tjänsten så startar jag arbetet med dig, därav kan ingen återbetalning ske efter den inkommit.  
 Om du behöver boka om din tid kontakta mig snarast. Inom 24 timmar kan ingen ombokning ske. Du är själv ansvarig för att hålla ordning på din bokade tid. Missar du den bokade tiden utgår ingen ersättning.
Om jag är tvungen att omboka din tid så prioriteras ny tid.
 Gdpr: I samband med bokning godkänner du att jag spar dina uppgifter så länge som jag behöver dem för att kunna göra din själsläsning